Meat Digital

Your browser is out-of-date

Please upgrade your browser here

EHANDEL

MAGENTO & PIMCORE LØSNINGER

E-handelen har gått fra å være et atskilt forretningsområde til å bli en viktig salgskanal for mange bedrifter, uavhengig av om primærsalget er rettet mot B2C eller B2B-segmentet. Gjennom satsing på e-handel har du potensiale til å øke salget på flere måter, og kundene får tilgang til å handle varer og tjenester fra deg døgnet rundt. Samtidig kan du skape personlig skreddersydde opplevelser ved bruk av data fra tidligere kjøps- og søkemønster. 

Magento nettbutikk

Magento er den mest brukte nettbutikkplattformen i verden. Den er basert på åpen kildekode som gjør at den til enhver tid vil være oppdatert på det siste av funksjonalitet, noe som betyr flere fordeler for deg som kunde. 
Meat har levert Magento nettbutikksløsninger til flere store nasjonale og internasjonale merkevarer, og vi kan med hånden på hjertet si at dette er et område vi håndterer med stor sikkerhet.
Vi ønsker å trekke frem kunder som Europris, Skogstad Sport, Tim Wendelboe og Cathrine Hammel

Du kan lese mer om Magento på magento.com, eller ta kontakt med oss slik at vi kan bistå deg i å finne den rette løsningen etter dine behov. Kontaktskjema finner du til høyre. 

Magento med Pimcore

Pimcore dekker både Product Information Management (PIM) og Content Management (CMS). 
Med Pimcore får du et komplett system for å administrere ditt innhold med et enkelt brukergrensesnitt på en solid og fleksibel løsning. Det er viktig å velge en fleksibel løsning for å kunne skreddersy denne etter behov og produkt.
Baserer du løsningen din på både Magento og Pimcore, har du en komplett kanal for din e-handel da begge bygger på samme tekniske plattform.

Meat dekker alle områder ved implementasjon av ehandelsløsninger basert på Magento og Pimcore. Vi er med i alle faser av prosjektet, fra kravspesifikasjon til drift og support. Våre konsulenter og utviklere har solid erfaring med netthandel og publiseringsløsninger, samt relevant erfaring fra logistikk og forretningsdrift.